25 jaar getrouwd? Zo vier je dat!

Zijn jullie binnenkort 25 jaar getrouwd? Gefeliciteerd! Veel mensen vinden het leuk om hier aandacht aan te besteden. Maar hoe vier je nou een 25 jarig jubileum? Hieronder vind je tips.

Themafeest

Houden jullie wel van een feestje? Dan is het wellicht leuk om een zaal te huren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een thema, zoals USA, tropisch of rock ‘n roll. Kleed de zaal aan met bijpassende versiering, serveer hapjes en drankjes die passen bij het thema en draai bijpassende muziek om het plaatje compleet te maken. Je kunt kiezen voor een dj, maar voor een wat kleiner feestje is misschien het huren van geluidsapparatuur een betere optie. Deze verhuur van geluidsapparatuur heeft vaak prima kwaliteit en kan zelfs voor je worden langsgebracht en worden geïnstalleerd.

Dagje weg

Vieren jullie het 25 jarige jubileum liever wat kleinschaliger? Een dagje weg met je naasten is ook een erg leuk idee. Zo kun je bijvoorbeeld met de familie een pretpark bezoeken, of een gezellig dagje naar een stad gaan. Hier kun je een beetje winkelen, lekker lunchen, een museum bezoeken of een wandeling maken. Ook de Efteling valt vaak bij jong en oud erg goed in de smaak.

Restaurant

Voor de echte bourgondiërs onder ons kan het ook leuk zijn om lekker uit eten te gaan met de familie. Afhankelijk van jullie wensen kan er een goed restaurant worden gekozen. Ook is het verstandig om rekening te houden met de wensen van je gasten. Zijn er veel kinderen bij het gezelschap? Dan is het misschien leuk om naar een pannenkoekenrestaurant te gaan, of een andere plek waar de kinderen zich kunnen vermaken. Niemand heeft natuurlijk zin in chagrijnige gezichtjes!

Picknick

Valt jullie trouwdag in de zomer? Dan bestaat de mogelijkheid om jullie jubileum lekker buiten te vieren. Een feestje in de buitenlucht, een lekker warm zonnetje en heerlijke hapjes en drankjes zijn de perfecte ingrediënten voor de viering van jullie jubileum. Bijvoorbeeld een picknick valt vaak erg goed in de smaak. Leg verschillende gekleurde kleedjes neer, zorg voor de lekkerste hapjes en zet gezellige muziek op. Zo creëer je een ongedwongen sfeer. Het weer in Nederland blijft altijd onvoorspelbaar, dus het is wel verstandig om te zorgen voor een back-up plan!